Het Collectief

Meijs Schilders is een collectief van zelfstandige schilders, opgericht door Koen van der Meijs. Al die gepassioneerde schilders zijn stuk voor stuk vakmannen. Nu ze de handen ineen hebben geslagen, maken ze het verschil.

Deze filosofie heeft overduidelijk veel voordelen voor de opdrachtgevers. Een keuze voor Meijs Schilders is een keuze voor samenwerking met professionals met veel vakkennis, die allemaal VCA-gecertificeerd (Veilig, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers) zijn en hun verantwoordelijkheid voor elk project nemen. Daarnaast profiteren opdrachtgevers van lage prijzen, flexibiliteit, een snelle voortgang van projecten en het gemak van één centraal aanspreekpunt.

Natuurlijk heeft het ook belangrijke voordelen voor onze schilders. Het collectief neemt hem rompslomp uit handen, waardoor ze zich volledig kunnen concentreren op hetgeen wat ze het liefst doen: schilderen. Daarnaast werken ze in teams en lopen projecten sneller en soepeler door.

We zijn een collectief. Met ons schilderwerk en andere werkzaamheden maken we de wereld, jouw wereld, een stukje mooier. Het is dus logisch en vanzelfsprekend dat we duurzaam werken, maar daar hoeven we niet zo nodig de nadruk op te leggen. Dat is voor ons de gewoonste zaak van de wereld.