Wie zijn wij?

Schilderwerk en onderhoud verdienen alle aandacht. Ze zijn bepalend voor sfeer en uitstraling. Maar welk schildersbedrijf kies je en hoe leid je een project in goede banen? Meijs Schilders Tilburg neemt werk uit handen, managet projecten optimaal en garandeert een mooi en duurzaam maatwerk.

Kwaliteit en betrokkenheid zit in ons DNA en dat heeft alles te maken met de manier waarop we zijn georganiseerd. Meijs Schilders is namelijk een collectief van gepassioneerde, zelfstandige schilders opgericht door Koen van der Meijs.

Na de middelbare school is Koen van der Meijs als schilder aan de slag gegaan bij Somers Schildersbedrijf. Na een jaar of zeven verlegde hij zijn focus naar werkvoorbereiding en projectmanagement. Dat neemt zeker niet weg, dat hij nu ook nog af en toe de kwasten oppakt, want het bloed kruipt waar het niet gaan kan.

Vanuit de ervaring bij Somers ontstond de gedachte het op een andere manier te doen. Hij zag kansen voor een eigen onderneming op basis van een collectief.

We zijn partners en werken op een inspirerende manier samen. Voor jou levert dat hoge kwaliteit en lagere kosten op. Daarnaast zijn we in staat projecten sneller op te pakken, omdat we flexibele teams kunnen samenstellen, afgestemd op de omvang en tijdsdruk van jouw project.