Het collectiefMeijs Schilders is een collectief van zelfstandige schilders, opgericht door Koen van der Meijs. Al die gepassioneerde schilders zijn stuk voor stuk vakmannen. Nu ze de handen ineen hebben geslagen, maken ze het verschil. Werken met dit collectief betekent dat u kunt rekenen op vakwerk, efficiency, lage overheadkosten en een groot verantwoordelijkheidsgevoel van de schilders.

Na de middelbare school is Koen als schilder bij Somers Schildersbedrijf aan de slag gegaan. Na een jaar of zeven verlegde hij zijn focus naar werkvoorbereiding en projectmanagement. Dat neemt niet weg dat hij ook nu nog af en toe de kwasten oppakt, want het bloed kruipt waar het niet gaan kan.

De afgelopen vijf jaar leidde Koen het schildersbedrijf Somers. Vanuit die ervaring ontstond de gedachte het op een andere manier te doen. Hij zag kansen voor een eigen onderneming op basis van een collectief.

Deze filosofie heeft overduidelijk voordelen voor de opdrachtgevers. Een keuze voor Meijs Schilders is een keuze voor samenwerking met professionals met veel vakkennis, die allemaal VCA-gecertificeerd zijn en hun verantwoordelijkheid voor elk project nemen. Daarnaast profiteren opdrachtgevers van lagere prijzen, flexibiliteit, een snelle voortgang van projecten en het gemak van één centraal aanspreekpunt.

Natuurlijk heeft het ook belangrijke voordelen voor de schilders. Het collectief neemt hen rompslomp uit handen, waardoor ze zich volledig kunnen concentreren op hetgeen ze het liefst doen: schilderen. Daarnaast werken ze in teams en lopen projecten sneller en soepeler door.

We zijn een collectief. Met ons schilderwerk en andere werkzaamheden maken we de wereld, uw wereld, een stukje mooier. Het is dus logisch dat we duurzaam werken. Maar daar hoeven wij niet zo nodig de nadruk op te leggen. Dat is voor ons de gewoonste zaak van de wereld.